Ronald: nummer 1

De 12Hr Evolution is voelbaar in mijn hele lichaam, maar bovenal voel ik me Unbreakable.

Wat ik me vanochtend pas echt realiseerde na een goede paar uurtjes slaap is het volgende:

Tijdens de disruptiefase ervaarde ik in het laatste gedeelte van deze fase kramp en besefte en baalde ik dat mijn voedings-en waterhuishouding de voorafgaande 24-uur niet goed genoeg had geregeld.
Deze kramp kwam terug tijdens de stressfase op het moment dat ik op mijn knieën geplaatst werd met mijn handen in mijn nek.
Door de duidelijke fysieke instructie dat ik in deze positie mijn hielen tegen elkaar moest houden, mijn heup in een gestrekte positie, en ellebogen in lijn met mijn schouders, schoot ik in de kramp.
Deze kramp werd steeds heftiger en tevens begon ik hierdoor overmatig te zweten.
Uiteraard geen idee hebbende hoe lang ik mijzelf in deze positie moest houden had ik me voorgenomen om absoluut geen andere positie aan te nemen dan deze.
Dit om eventuele nadelige gevolgen voor mij persoonlijk, of nog erger, voor het team te voorkomen.

De geleerde ademhalingstechniek heeft voor mij echt het verschil gemaakt!
Door dit toe te passen bleef ik extreem rustig in mijn hoofd en voelde ik controle over heel mijn lichaam ondanks de heftige kramp.

Ik weet niet hoe lang ik in deze positie heb moeten zitten…….
Wat ik wel weet is dat ik er daar gedurende die periode wel fysiek aanwezig was, maar mentaal niet de hele tijd ben geweest…..
Ik ben gedurende die periode in mijn hoofd op andere veel comfortabele plekken geweest.

Het moment dat ik werd gesommeerd op te staan en werd meegenomen voor een scenario/ situatie was ik weer fysiek en mentaal op één locatie en voelde ik de kramp weer.

Voor mij is dit een heel bijzondere ervaring en ik ben er van overtuigd dat ik deze rust en controle te danken moet hebben aan de ademhalingstechniek.
Mede door deze ervaring maar eigenlijk door het doorlopen van dit fantastische 12 Hr Evolution evenement voel ik me Unbreakable.

Niet arrogant, maar zelfbewust en zelfverzekerd!

Fantastisch om te ervaren dat ik op mijzelf en mijn maten kan vertrouwen!

Team Unbreakable enorm bedankt!

Claim ticket