ONS TEAM

De 12HR EVOLUTION is ontwikkeld en opgezet door Unbreakable, een groep specialisten van de Special Forces van het Korps Mariniers en een aantal andere gepassioneerde professionals. Graag stellen wij ons aan je voor!

SANDER | OPRICHTER UNBREAKABLE

In totaal heeft Sander zestien jaar operationeel gediend bij de SOF-eenheid van het Korps Mariniers: MARSOF. Hij heeft drie verschillende functies gehad als teamleider binnen MARSOF en hij heeft zijn carrière afgesloten als opvolgend pelotonscommandant van M-squadron; de antiterreureenheid van het Korps Mariniers. Sander heeft zes ernstoperaties uitgevoerd waarvan vijf met speciale eenheden en hij heeft verschillende operationele opdrachten uitgevoerd binnen het nationale domein. Hij is onder andere gespecialiseerd als commando, kikvorsman, Medic Special Forces, Sniper, vrijevalparachutist en duikleider speciale operaties.

BART | MEDE-OPRICHTER UNBREAKABLE

Op 21-jarige leeftijd begon Bart aan de mariniersopleiding in Rotterdam. Na vier jaar alles te hebben gedaan wat een ‘marinier algemeen’ zoal doet (koudweertrainingen, parachutespringen, uitzendingen en grote internationale oefeningen) werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze vond Bart binnen de antiterreureenheid van MARSOF. Bij deze eenheid heeft hij de nodige opleidingen en specialisaties gedaan, zoals explosievenexpert, medic en vrijevalparachutist. Na zes jaar binnen deze eenheid te hebben gediend, heeft Bart zich gespecialiseerd tot kikvorsman, de zwaarste militaire opleiding binnen de Nederlandse Special Forces. Ook als kikvorsman heeft hij hierna nog twee jaar gediend binnen de duikteams van MARSOF. Met meer dan twaalf jaar ervaring binnen het Korps Mariniers, waarvan acht binnen haar Special Forces, heeft Bart defensie inmiddels verlaten. Zijn ervaringen en vorming binnen de Special Forces hebben hem geholpen een succesvol ondernemer te worden.

ons team Bart
ons team Joost

JOOST | MEDE-OPRICHTER UNBREAKABLE

Op 17-jarige leeftijd begon Joost aan de mariniersopleiding. Na een uitzending naar Afghanistan gaf hij zich al vrij snel op voor de selectie om te mogen dienen binnen de antiterreureenheid van MARSOF. Deze eenheid staat het gehele jaar paraat voor nationale en internationale terreuroperaties. Na het succesvol afronden van de selectie en opleiding nam hij met deze eenheid deel aan vier uitzendingen naar Somalië en diverse grote internationale oefeningen. Joost is bij MARSOF verder gespecialiseerd als explosievenexpert, parachutist en bestuurder super RHIB. Met meer dan elf jaar ervaring binnen het Korps Mariniers waarvan vijf jaar binnen de Special Forces en vijf uitzendingen heeft Joost inmiddels de dienst verlaten. Zijn vorming en ervaringen binnen de Special Forces hebben hem geholpen om buiten defensie succes te hebben als ondernemer.

KEES | SENIOR TRAINER BIJ UNBREAKABLE

In de tien jaar die Kees bij het Korps Mariniers heeft gewerkt, bracht hij vier jaar bij de MARSOF door. Kees heeft de zwaarste militaire opleiding van Europa volbracht: de opleiding tot Mountain Leader bij de Engelse Royal Marines. Als specialist in extreme terreinen leidde hij grote groepen mariniers door bergachtige en arctische omstandigheden en draaide hij verscheidene uitzendingen naar conflictgebieden. Om zichzelf verder te ontwikkelen besloot Kees in 2017 uit zijn comfortzone te stappen en zijn kwaliteiten mee te nemen naar een nieuwe werkomgeving. Deze uitdaging heeft hij gevonden als teammanager bij Nedtrain. Om een goede functionerende eenheid te behouden valt hij nog dagelijks terug op zijn ervaringen binnen het Korps Mariniers.

BOB | TRAININGSACTEUR EN ADVISEUR VOOR UNBREAKABLE

Bob heeft in 2000 zijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond aan Hogeschool de Horst te Driebergen en is toen begonnen met werken in de gezondheidszorg. Hij heeft de eerste jaren onder andere gewerkt als groepsleider en individueel begeleider met verschillende doelgroepen binnen verschillende organisaties. Vanaf 2007 is Bob actief voor HVO-Querido, een grote zorginstelling in Amsterdam. In 2012 is hij, naast een baan als zorgcoördinator, begonnen met het volgen van cursussen, trainingen en deelopleidingen op het gebied van omgaan met agressie, grensoverschrijdend gedrag en stress. Op dit moment is Bob fulltime trainer, trainingsacteur en individueel coach binnen HVO-Querido op het gebied van persoonlijke en sociale veiligheid.

JOSJE | GEDRAGSDESKUNDIGE EN ADVISEUR VOOR UNBREAKABLE

Na het afronden van het VWO koos Josje Hoeve voor het volgen van de Propedeuse voor Gedrag en Samenleving aan de Universiteit van Amsterdam. In 2007 studeerde zij af aan de faculteit Pedagogische Wetenschappen aan de UVA. Ze startte haar loopbaan bij Zorgorganisatie Cordaan, waar zij jongeren begeleide in het speciaal onderwijs. Als gedragsdeskundige (assessmentpsycholoog en intern begeleider) was zij vervolgens werkzaam binnen het onderwijs zelf, op de Kingmaschool, een plek voor jongeren met leer- en gedragsproblemen. Hier werd zij in 2010 locatiedirecteur. Van de jongeren stapte zij vervolgens over naar de volwassenen door binnen HVO-Querido te gaan werken als teammanager op een afdeling voor mensen met dubbeldiagnose: Psychiatrische en verslavingsproblematiek. Sinds 2016 is zij binnen die organisatie ook projectleider en zet ze zich in voor het verbeteren van de (sociale) veiligheid aldaar. In de zorg komen lastige (crisis)situaties voor en Josje vindt het een uitdaging om mensen te helpen stevig te staan tijdens een incident en vooral om terug te kunnen. Ze stimuleert mensen meer zelfkennis op te doen door hun eigen grenzen te leren kennen en te stellen. Als adviseur bij Unbreakable ambieert zij om te helpen dit proces bij nog meer mensen op gang te brengen.

MARIJN | SPORT -EN PRESTATIE PSYCHOLOGE (MSC) SPORTPSYCHOLOOG VSPN®  

´Je hoeft geen ander mens te worden om de dingen anders aan te pakken.´ Het beste uit jezelf halen begint volgens Marijn met bewustwording, van wie je bent en wat je doet. Als sport -en prestatiepsychologe leert zij mensen vaardigheden aan om anders te denken en te doen, om zo effectiever met een situatie om te kunnen gaan. In 2013 is Marijn afgestudeerd als sport -en prestatiepsychologe, waarna zij de Post-academische Opleiding tot Praktijk Sportpsycholoog is gaan volgen die zij in 2016 heeft afgerond. Tijdens deze opleidingen heeft zij kennis en ervaring opgedaan in het geven van mentale begeleiding aan sporters, teams en coaches. In 2015 is zij haar eigen bedrijf gestart en zo begeleidt Marijn nu individuen of teams die op welk gebied dan ook meer uit zichzelf of hun prestatie willen halen. Het opbouwen en zien groeien van andermans focus, doorzettingsvermogen, communicatie of zelfvertrouwen is iets wat haar voldoening geeft! Bij Unbreakable zal Marijn achter de schermen betrokken zijn bij het proces en daarin meedenken over de mentale uitdagingen voor de deelnemers en hoe zij daarmee om kunnen gaan. Samen met Muriël verzorgt zij de trainingen aan de staf van Unbreakable om hun kennis en vaardigheden op het gebied van presteren te verbeteren en op peil te houden.

MURIËL | BEWEGINGSWETENSCHAPPER, SPORTPSYCHOLOOG VSPN® EN EIGENAAR BESTOFYOU

Muriël heeft in 2013 de Master-opleiding Human Movement Sciences afgerond. Na haar afstudeeronderzoek in de richting van talentherkenning en –ontwikkeling is ze de Postacademische Opleiding tot Praktijk Sportpsycholoog gaan volgen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens de opleiding kwam Muriël tot de conclusie dat zij de door haar opgedane kennis veel breder in wil zetten. Ze heeft daarom de vertaalslag gemaakt naar prestaties die geleverd worden buiten de sportvelden. Omgaan met stress en werkdruk, communicatie, het doelgericht en gefocust bezig zijn met taken en werkzaamheden zijn enkele onderwerpen die zij behandelt. Dit kan op individuele basis of in teamverband plaatsvinden. Als zelfstandig ondernemer is zij in veel verschillende settingen bezig om de mensen die zij begeleidt het beste in zichzelf naar boven te laten halen. Een optimale prestatie neerzetten op het werk of in het dagelijks leven is het uitgangspunt voor de begeleidingstrajecten. Bij Unbreakable zal Muriël achter de schermen betrokken zijn bij het proces en daarin meedenken over de mentale uitdagingen voor de deelnemers en hoe zij daarmee om kunnen gaan. Samen met Marijn verzorgt zij de trainingen aan de staf van Unbreakable om hun kennis en vaardigheden op het gebied van presteren te verbeteren en op peil te houden.

ONS TEAM

De 12HR EVOLUTION is ontwikkeld en opgezet door Unbreakable, een groep specialisten van de Special Forces van het Korps Mariniers en een aantal andere gepassioneerde professionals. Graag stellen wij ons aan je voor!

SANDER | OPRICHTER UNBREAKABLE

In totaal heeft Sander zestien jaar operationeel gediend bij de SOF-eenheid van het Korps Mariniers: MARSOF. Hij heeft drie verschillende functies gehad als teamleider binnen MARSOF en hij heeft zijn carrière afgesloten als opvolgend pelotonscommandant van M-squadron; de antiterreureenheid van het Korps Mariniers. Sander heeft zes ernstoperaties uitgevoerd waarvan vijf met speciale eenheden en hij heeft verschillende operationele opdrachten uitgevoerd binnen het nationale domein. Hij is onder andere gespecialiseerd als commando, kikvorsman, Medic Special Forces, Sniper, vrijevalparachutist en duikleider speciale operaties.

BART | MEDE-OPRICHTER UNBREAKABLE

Op 21-jarige leeftijd begon Bart aan de mariniersopleiding in Rotterdam. Na vier jaar alles te hebben gedaan wat een ‘marinier algemeen’ zoal doet (koudweertrainingen, parachutespringen, uitzendingen en grote internationale oefeningen) werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze vond Bart binnen de antiterreureenheid van MARSOF. Bij deze eenheid heeft hij de nodige opleidingen en specialisaties gedaan, zoals explosievenexpert, medic en vrijevalparachutist. Na zes jaar binnen deze eenheid te hebben gediend, heeft Bart zich gespecialiseerd tot kikvorsman, de zwaarste militaire opleiding binnen de Nederlandse Special Forces. Ook als kikvorsman heeft hij hierna nog twee jaar gediend binnen de duikteams van MARSOF. Met meer dan twaalf jaar ervaring binnen het Korps Mariniers, waarvan acht binnen haar Special Forces, heeft Bart defensie inmiddels verlaten. Zijn ervaringen en vorming binnen de Special Forces hebben hem geholpen een succesvol ondernemer te worden.

JOOST | MEDE-OPRICHTER UNBREAKABLE

Op 17-jarige leeftijd begon Joost aan de mariniersopleiding. Na een uitzending naar Afghanistan gaf hij zich al vrij snel op voor de selectie om te mogen dienen binnen de antiterreureenheid van MARSOF. Deze eenheid staat het gehele jaar paraat voor nationale en internationale terreuroperaties. Na het succesvol afronden van de selectie en opleiding nam hij met deze eenheid deel aan vier uitzendingen naar Somalië en diverse grote internationale oefeningen. Joost is bij MARSOF verder gespecialiseerd als explosievenexpert, parachutist en bestuurder super RHIB. Met meer dan elf jaar ervaring binnen het Korps Mariniers waarvan vijf jaar binnen de Special Forces en vijf uitzendingen heeft Joost inmiddels de dienst verlaten. Zijn vorming en ervaringen binnen de Special Forces hebben hem geholpen om buiten defensie succes te hebben als ondernemer.

KEES | SENIOR TRAINER BIJ UNBREAKABLE

In de tien jaar die Kees bij het Korps Mariniers heeft gewerkt, bracht hij vier jaar bij de MARSOF door. Kees heeft de zwaarste militaire opleiding van Europa volbracht: de opleiding tot Mountain Leader bij de Engelse Royal Marines. Als specialist in extreme terreinen leidde hij grote groepen mariniers door bergachtige en arctische omstandigheden en draaide hij verscheidene uitzendingen naar conflictgebieden. Om zichzelf verder te ontwikkelen besloot Kees in 2017 uit zijn comfortzone te stappen en zijn kwaliteiten mee te nemen naar een nieuwe werkomgeving. Deze uitdaging heeft hij gevonden als teammanager bij Nedtrain. Om een goede functionerende eenheid te behouden valt hij nog dagelijks terug op zijn ervaringen binnen het Korps Mariniers.

BOB | TRAININGSACTEUR EN ADVISEUR VOOR UNBREAKABLE

Bob heeft in 2000 zijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond aan Hogeschool de Horst te Driebergen en is toen begonnen met werken in de gezondheidszorg. Hij heeft de eerste jaren onder andere gewerkt als groepsleider en individueel begeleider met verschillende doelgroepen binnen verschillende organisaties. Vanaf 2007 is Bob actief voor HVO-Querido, een grote zorginstelling in Amsterdam. In 2012 is hij, naast een baan als zorgcoördinator, begonnen met het volgen van cursussen, trainingen en deelopleidingen op het gebied van omgaan met agressie, grensoverschrijdend gedrag en stress. Op dit moment is Bob fulltime trainer, trainingsacteur en individueel coach binnen HVO-Querido op het gebied van persoonlijke en sociale veiligheid.

JOSJE | GEDRAGSDESKUNDIGE EN ADVISEUR VOOR UNBREAKABLE

Na het afronden van het VWO koos Josje Hoeve voor het volgen van de Propedeuse voor Gedrag en Samenleving aan de Universiteit van Amsterdam. In 2007 studeerde zij af aan de faculteit Pedagogische Wetenschappen aan de UVA. Ze startte haar loopbaan bij Zorgorganisatie Cordaan, waar zij jongeren begeleide in het speciaal onderwijs. Als gedragsdeskundige (assessmentpsycholoog en intern begeleider) was zij vervolgens werkzaam binnen het onderwijs zelf, op de Kingmaschool, een plek voor jongeren met leer- en gedragsproblemen. Hier werd zij in 2010 locatiedirecteur. Van de jongeren stapte zij vervolgens over naar de volwassenen door binnen HVO-Querido te gaan werken als teammanager op een afdeling voor mensen met dubbeldiagnose: Psychiatrische en verslavingsproblematiek. Sinds 2016 is zij binnen die organisatie ook projectleider en zet ze zich in voor het verbeteren van de (sociale) veiligheid aldaar. In de zorg komen lastige (crisis)situaties voor en Josje vindt het een uitdaging om mensen te helpen stevig te staan tijdens een incident en vooral om terug te kunnen. Ze stimuleert mensen meer zelfkennis op te doen door hun eigen grenzen te leren kennen en te stellen. Als adviseur bij Unbreakable ambieert zij om te helpen dit proces bij nog meer mensen op gang te brengen.

MARIJN | SPORT -EN PRESTATIE PSYCHOLOGE (MSC) SPORTPSYCHOLOOG VSPN®  

´Je hoeft geen ander mens te worden om de dingen anders aan te pakken.´ Het beste uit jezelf halen begint volgens Marijn met bewustwording, van wie je bent en wat je doet. Als sport -en prestatiepsychologe leert zij mensen vaardigheden aan om anders te denken en te doen, om zo effectiever met een situatie om te kunnen gaan. In 2013 is Marijn afgestudeerd als sport -en prestatiepsychologe, waarna zij de Post-academische Opleiding tot Praktijk Sportpsycholoog is gaan volgen die zij in 2016 heeft afgerond. Tijdens deze opleidingen heeft zij kennis en ervaring opgedaan in het geven van mentale begeleiding aan sporters, teams en coaches. In 2015 is zij haar eigen bedrijf gestart en zo begeleidt Marijn nu individuen of teams die op welk gebied dan ook meer uit zichzelf of hun prestatie willen halen. Het opbouwen en zien groeien van andermans focus, doorzettingsvermogen, communicatie of zelfvertrouwen is iets wat haar voldoening geeft! Bij Unbreakable zal Marijn achter de schermen betrokken zijn bij het proces en daarin meedenken over de mentale uitdagingen voor de deelnemers en hoe zij daarmee om kunnen gaan. Samen met Muriël verzorgt zij de trainingen aan de staf van Unbreakable om hun kennis en vaardigheden op het gebied van presteren te verbeteren en op peil te houden.

MURIËL | PRESTATIEPSYCHOLOGE EN ADVISEUR UNBREAKABLE

Muriël heeft in 2013 de Master-opleiding Human Movement Sciences afgerond. Na haar afstudeeronderzoek in de richting van talentherkenning en –ontwikkeling is ze de Postacademische Opleiding tot Praktijk Sportpsycholoog gaan volgen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens de opleiding kwam Muriël tot de conclusie dat zij de door haar opgedane kennis veel breder in wil zetten. Ze heeft daarom de vertaalslag gemaakt naar prestaties die geleverd worden buiten de sportvelden. Omgaan met stress en werkdruk, communicatie, het doelgericht en gefocust bezig zijn met taken en werkzaamheden zijn enkele onderwerpen die zij behandelt. Dit kan op individuele basis of in teamverband plaatsvinden. Als zelfstandig ondernemer is zij in veel verschillende settingen bezig om de mensen die zij begeleidt het beste in zichzelf naar boven te laten halen. Een optimale prestatie neerzetten op het werk of in het dagelijks leven is het uitgangspunt voor de begeleidingstrajecten. Bij Unbreakable zal Muriël achter de schermen betrokken zijn bij het proces en daarin meedenken over de mentale uitdagingen voor de deelnemers en hoe zij daarmee om kunnen gaan. Samen met Marijn verzorgt zij de trainingen aan de staf van Unbreakable om hun kennis en vaardigheden op het gebied van presteren te verbeteren en op peil te houden.

Claim ticket