Henk van Ewijk: nummer 7

Als ondernemer en CEO van FourICT ben ik regelmatig in gesprek met collega ondernemers en relaties. De veelal inspirerende gesprekken doen me beseffen dat ik een mooie baan heb, met veel vrijheid en ruimte om je op een creatieve manier te ontwikkelen. En ja creativiteit en ICT gaan goed samen. De keerzijde van dat bestaan is de verantwoordelijkheid voor een fantastisch team van medewerkers die zorgen dat onze klanten beter presteren middels de oplossingen die we aanbieden.

De stress die verantwoordelijkheden met zich mee kan brengen is best wel een “dingetje” en kan zelfs redelijk bepalend zijn voor je gedrag richting relaties en medewerkers. Je straalt immers uit wie je bent.

 

Bij toeval raakte ik in gesprek met Sander Aarts, kersvers ondernemer en oprichter van Unbreakable.

Dan blijkt dat toeval dus niet bestaat want mijn “dingetje” was precies de aanleiding voor Sander geweest om te beginnen met Unbreakable en zo gebeurde dat ik mij op zaterdag op 1 juli om 20:00 kon melden in Egmond aan Zee voor de 12HourEvolution.

Over het programma ga ik niets vertellen simpelweg omdat je dat bijna niet in woorden kan uitleggen. Het programma moet je ervaren en beleven. Wat ik wel wil verklappen is:

  • Dat je na een nacht flink doorhalen als een ander mens het weekend gaat vervolgen.
  • Dat je tot veel meer in staat bent dan ooit zou kunnen bedenken.
  • Dat teamwork je overal kan brengen en je tot ongekende hoogtes kan leiden.
  • Dat doorzettingsvermogen en geloof in eigen kunnen de basis zijn voor succes.

Na 12 uur vreselijk afzien, harde irritante House muziek, buffelen in de natuur, boeiende workshops, het onverwachte, het niet meer besef hebben van tijd, luisteren naar je adem en steun ervaren van je teamleden weet ik het zeker. De ervaringen van de 12HourEvolution gaan mij helpen met alles wat ik hierna zal ondernemen in hopelijk goede tijden maar zeker ook in mindere tijden die je als ondernemer zult ervaren.

Dank aan het #Unbreakable team en mijn maatjes met wie ik 12 uur intens heb mogen samenwerken. Deze beleving gaat niemand mij meer afnemen simpelweg…. I’am Unbreakable.

Claim ticket