Durf jij het aan?

De kaarten gaan hard en met de tijdelijke kortingscode [2019] ontvang je €37,35,- extra korting!

Verleg jouw grenzen met de 12HOUR EVOLUTION

Wil jij jezelf onderscheiden door sterker in het leven te staan?

Wil jij van jezelf weten of je door kunt gaan onder moeilijke omstandigheden?

Wil jij echt een keer een bijzondere uitdaging aangaan en begeleid worden door een team van Special Forces?

De 12HOUR EVOLUTION: een exclusief en grensverleggend trainingsprogramma, gebaseerd op selectie- en trainingsmethodieken van speciale eenheden.

Deelnemers zijn je voorgegaan!

Word sterker, weerbaarder en zelfverzekerder

 

Na meer dan 16 jaar bij de Special Forces is werken onder extreme omstandigheden onze core business. Als geen ander weten wij hoe je iemand mentaal sterker kunt maken.

 

De 12HOUR EVOLUTION is niet zomaar een event. Het is een programma dat laagdrempelig is maar wel een grote impact heeft, in het volledige spectrum van presteren. Wij hebben een programma ontwikkeld waarin we al onze creativiteit en expertise kunnen stoppen om zoveel mogelijk mensen sterker, weerbaarder en zelfverzekerder te maken.

 

Waarom zou jij je opgeven voor de 12HOUR EVOLUTION?

  • Het trainingsprogramma biedt jou kennis over het presteren onder extreme omstandigheden.
  • Je leert praktische vaardigheden om met spanning om te gaan en om stress te reduceren.

  • Het geeft jou een exclusieve ervaring waarmee je sterker in het leven staat.
  • Je kent jouw eigen lichamelijke en mentale reacties onder moeilijke omstandigheden een stuk beter; het vergroot jouw referentiekader.
  • Jij hebt jezelf bewezen dat je doorgaat onder moeilijke omstandigheden.
  • Je bent de uitdaging met jezelf aangegaan.
  • Je hebt de kracht van teamwork ervaren.
  • Je hebt de lat voor jezelf een stuk hoger gelegd! 

Je gaat naar huis met concrete feedback en leerdoelen zodat je nog sterker in het leven komt te staan.

 

De tickets gaan hard dus wees er snel bij!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wat staat je te wachten?

Hoe ziet een trainingsprogramma eruit en wat kan je als deelnemer verwachten?

In grote lijnen bestaat het trainingsprogramma uit vijf fases:

 1. Disruptiefase
 2. Instructiefase
 3. Stressfase
 4. Endurancefase
 5. Victoryfase

Een van de fundamenten van ons trainingsprogramma is het leren omgaan met onbekende, mogelijk spannende en onverwachte situaties. Details over het trainingsprogramma worden dus vooraf niet bekendgemaakt aan de deelnemers. Wat we wel willen vertellen is dat je ‘s avonds begint en ‘s morgens eindigt. Binnen het tijdsbestek van het trainingsprogramma word je overspoeld met fysieke en mentale uitdagingen, instructie en inspiratie.

De investering in jezelf

De 12HR EVOLUTION is een waardevolle investering in jezelf. Bij het ontwikkelen van de 12HR EVOLUTION hebben wij kosten noch moeite gespaard. Immers: Quality is better than quantity. Alles om de 12HOUR EVOLUTION zo uniek, veilig en professioneel mogelijk te maken. Wij garanderen dat het de prijs meer dan waard is.

Gebruik de tijdelijke kortingscode [2019] en ontvang €37,35 extra korting!

Ik heb in mijn carriere veel coaching en training gehad, het is en blijft leuk jezelf te ontwikkelen. De ene training was nuttiger dan de andere. De 12Hr Evolution Unbreakable is van een andere orde. Indrukwekkende praktijkervaringen van de “mannen van staal.” Robin Vos

Deelnemer 12HOUR EVOLUTION

Het Unbreakable 12-hour evolution event is zo veel meer dan je grenzen opzoeken. Het zijn trainingen, ervaringen, lessen van onschatbare waarde die worden gegeven onder begeleiding van enthousiaste, professionele instructeurs. Hulde naar de instructeurs toe. Voor het mogelijk maken van dit event, voor de mogelijkheid om verder te reiken dan ik voor mezelf ooit voor mogelijk had gehouden. Als ik terugdenk aan afgelopen weekend, van 20 mei, verschijnt er een glimlach komt er een woord in me op. Trots! Hier is zeker te spreken van een ‘evolution’, en ik ga er nog een hele tijd van nagenieten. William De Graaf

Deelnemer 12HOUR EVOLUTION

In een woord fantastisch! Als je van fysieke en mentale uitdaging houdt of op zoek bent om het maximale uit jezelf te halen dan is unbreakable het programma in Nederland om daaraan deel te nemen! Zeer professioneel opgezet door een team die door jaren lange ervaring weten waar ze over praten. Buiten de fysieke en mentale aspecten ook zeer waardevolle workshops in het programma opgenomen waar je echt wat aan hebt. Ga zo door mannen!
Gr nummer 13 Manthos Markantonakis

Deelnemer 12HOUR EVOLUTION

Claim ticket