Hierbij geef ik mijn indruk van de 12HOUR evolution waarvan de inhoud door een top team steeds weer verassend en uitdagend samengesteld wordt.
De eerste keer was op 22 april 2017, deze avond staat in mijn geheugen gegrift. Het startte met omgekleed opstellen, wat korte instructies en ging vlot over in het vrijwillig (toch!?) afbeulen van elk stukje lichaam een geest wat ik naar Egmond aan Zee meegebracht had. Dat viel niet bepaald mee! O ja, daar kwam ik ook niet voor want dat is die comfortzone waar ik normaliter in mag liggen slapen. Tijdens een 12 uur durend programma kwamen verschillende aspecten aan bod welke invloed hebben op je prestaties op dat moment en daarbuiten. Nee, ik vond echt niet alles op dat moment “leuk” en ja ik heb flink wat gesprekken in mijn hoofd gevoerd. Uiteindelijk kan ik met zekerheid zeggen dat alles wel leerzaam voor mij was. En daarmee maakte ik de keuze om dit proces mee te nemen in mijn dagelijkse bezigheden. Door vaker deel te nemen kon ik mezelf opnieuw focussen op wat voor mij belangrijk was. Nu komt 2018 in het zicht. Ik kijk terug op een mooi, uitdagend, leerzaam 2017 en dat, mede door deelname aan de 12HOUR evolution.

Shirley,
Nummer 11 en nog een paar…

Claim ticket